JEOGRAND 2D EKRANLI DEDEKTÖR
JEOGRAND 2D EKRANLI DEDEKTÖR PRO PAKET
JEOGRAND 2D EKRANLI DEDEKTÖR
JEOGRAND 2D EKRANLI DEDEKTÖR VİDEOLARI :
DÜNYADA İLK 5 FARKLI SİSTEM TEK EKRANDA JEOGRAND FARKIYLA !
BİR DEDEKTÖR HAYAL EDİN 5 CİHAZ BİR ARADA OLSUN
NEDİR 5 FARKLI SİSTEM, KISACASI SİZ 1 ADET DERİN ARAMA DEDEKTÖRÜ , 1 ADET TEK PARA DEDEKTÖRÜ , PİNPOİNTER CİHAZI , EKRANLI TEK KİŞİLİK ALAN TARAMA CİHAZI , EKRANLI İKİ KİŞİLİK ALAN TARAMA CİHAZI , YANİ BUNLARIN HEPSİNİ AYRI AYRI ALMAYA KALKTIĞINIZDA ÇOK CİDDİ BİR MALİYET ÇIKMAKTADIR.
DERİN ARAMA SİSTEMİ
CİHAZINIZI DERİN ARAMALARDA 2D GÖRÜNTÜLÜ OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ
YÜZEY ARAMA SİSTEMİ
CİHAZINIZ AYNI ZAMANDA TEK PARA DEDEKTÖRÜ OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ,YANİ BİR DEDEKTÖR YERİNE 2 FARKLI DEDEKTÖRE AYNI ANDA SAHİP OLABİLİRSİNİZ
PİNPOİNTER SİSTEMİ
JEOGRAND PİNPOİNT ÖZELLİĞİ İLE NOKTALAMA YAPMA İMKANINA SAHİPSİNİZ, YANİ AYRIYETEN PİNPOİNT GÖREVİ GÖRMEKTEDİR. UFAK METALLERİ P/P ÖZELLİĞİ İLE TAM NOKTALAYARAK YAKALAYABİLİRSİNİZ
TEK KİŞİLİK ALAN TARAMA CİHAZI SİSTEMİ
JEOGRAND BÜNYESİNDE TEK KİŞİLİK EKRANLI ALAN TARAMA CİHAZI KULLANIMINA SAHİPTİR. 6 FARKLI ARAMA MODUNA SAHİPTİR. ARAZİYE TEK ÇIKTIĞINIZDA TEK KİŞİLİK KULLANIMI İMKANI SAĞLAMAKTADIR.
ÇİFT KİŞİLİK ALAN TARAMA CİHAZI SİSTEMİ
JEOGRAND İKİ KİŞİLİK ALAN TARAMA SİSTEMİNEDE SAHİPTİR. BÖYLELİKLE AŞIRI RÜZGARLI HAVALARDA SİZE YENİ BİR ALAN TARAMA CİHAZI KULLANIMINI SAĞLAR.
1 – DERİN ARAMA SİSTEMİ
2 – YÜZEY ARAMA SİSTEMİ
4 – PİNPOİNTER SİSTEMİ
5 – TEK KİŞİLİK ALAN TARAMA SİSTEMİ
6 – ÇİFT KİŞİLİK ALAN TARAMA SİSTEMİ
Çoklu Dil Seçeneği
Türkçe dil seçeneğinin yanı sıra ayrıca ingilizce kullanılabilmektedir. Kullanıcıların talebi üzerine farklı dil seçenekleri de yazılım olarak cihaza yüklenebilmektedir.
alfa-2d-dil-secenekleri-300x54-1
DERİN ARAMA DEDEKTÖRÜ
Modları & Özellikleri
OTOMATİK & MANUEL ZEMİN AYARI
OTOMATİK ZEMİN AYARI MODU
GENEL ARAMA MODU
AYRIM MODU
GENEL ARAMA MİNERAL & BOŞLUK MODU
BOŞLUK TESPİTİ MİNERAL ELEME MODU
DERİNLİK HESAPLAMA MODU
MENÜ
YÜZEY ARAMA DEDEKTÖRÜ
Modları & Özellikleri
"F" YÜZEY ARAMA GİRİŞ MODU
SAYISAL & RENKLİ AYRIM MODU (DEMİR)
SAYISAL & RENKLİ AYRIM MODU (ALTIN)
SAYISAL & RENKLİ AYRIM MODU (DEĞERLİ)
PINPOINTER
Modları & Özellikleri
PİNPOİNTER MODUNA GİRİŞ BUTONU
METAL NOKTALAMA ÖZELLİĞİ
ALAN TARAMA
Tekli Kullanım
"MOD 1" TEK KİŞİLİK KULLANIM
METAL SEÇİM EKRANI
ALAN TARAMA
Çiftli Kullanım
"MOD 2" ÇİFT KİŞİLİK KULLANIM
METAL SEÇİM EKRANI
PEKİ JEOGRAND EKRANLI DEDEKTÖRÜN DİĞER ÖZELLİKLERİ NELERDİR
1 – JEOGRAND 2D GÖRÜNTÜLÜ DEDEKTÖRDÜR.BULUNAN DEFİNELERİN 2D GÖRÜNTÜSÜ,YAZILI,SESLİ,RENKLİ,VE ID RAKAMSAL KİMLİKLE ÇOKLU AYRIM ÖZELLİĞİNDE AYIRIR. FULL OTOMATİKTİR . KULLANIRKEN ZORLANMASSINIZ
2 – JEOGRAND 3 ADET ARAMA BAŞLIĞINA SAHİPTİR. FARKLI DERİNLİKLERDE ÇALIŞMA İMKANINA SAHİPSİNİZ . BU BAŞLIKLARIN 2 TANESİNİ SU İÇİNDE DE KULLANABİLİRSİNİZ
3 – JEOGRAND DEDEKTÖRDE 2 ADET DEDEKTÖR VARDIR HEM DERİN ARAMA HEM YÜZEY ARAMA
4 – JEOGRAND TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ MEVCUTTUR
5 – JEOGRAND OTOMATİK TOPRAK AYARINA SAHİPTİR.
6 – JEOGRAND AYRIM ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR. ALTIN -DEĞERLİ -DEĞERSİZ -BOŞLUK VE MİNERAL AYRIMI VARDIR.
7 – JEOGRAND DEDEKTÖRDE DİLERSENİZ DEMİRİ KAPATARAK ÇALIŞABİLİRSİNİZ.
8 – JEOGRANDIN TEK PARA ARAMA MODUNDA İSTEDİĞİNİZ METALLERİ SEÇEREK ARAMA YAPMA İMKANINA SAHİPSİNİZ. ÖRNEĞİN SADECE ALTIN ARAMAK İSTİYORSANIZ ALTIN ALTINA AYARLAYIP ARAMA YAPABİLİRSİNİZ.
9 – JEOGRAND İLE MEZAR ODA MAHSEN GİBİ BOŞLUK TESPİTLERİ YAPABİLİRSİNİZ
10 – JEOGRAND SİZE BULMUŞ OLDUĞU DEFİNELERİN DERİNLİĞİNİ HESAPLAYARAK EKRANA AKTARIR.
11 – JEOGRAND MİNERALLİ ARAZİLERDE,TAŞLIK,KAYALIK ALANLARDA EN YÜKSEK PERFORMANSLA ÇALIŞIR . MİNERAL ELEME SİSTEMİ VARDIR.
12 – JEOGRAND EKRAN ARKASINDA BULUNAN 2 ADET LED İLE GECE KARANLIK ORTAMLARI AYDINLATMANIZI SAĞLAR.
13 – JEOGRAND PİNPOİNTER ÖZELLİĞİ İLE BULDUĞUNUZ HEDEFİ TAM NOKTALAMANIZI SAĞLAR
14 – JEOGRAND HEM DEDEKTÖR HEM ALAN TARAMA OLARAK KULLANILAN DÜNYADAKİ İLK VE TEK DEDEKTÖRDÜR. KENDİ SİSTEMİ İÇERİSİNDE 2 ADET DEDEKTÖR VE 2 FARKLI ALAN TARAMA CİHAZI OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ..
Slm arkadaşlar öyle verilen eğitim olsun okunan kullanım kılavuzları. Olsun hatta YouTube izlenen kullanım ayarları olsun,,esas kullanıcıya cihazı tanıması adına anlaması adına ayarları tam çözmesi adına fikir verir ve öğretici olur,,, ve edinilen o tecrübeler,le cihaz sahibi arkadaşlar esas çıktıkları arazinin toprak ve mineral yapısına göre ayarları yapar ve aramaya çıkarlar,,,, öyle bir tek öğrenilen ayarlar,la gün boyu arazide arama yapılmaz,,,her arazi yapısına göre farklı toprak ayarları ve menü ayarları yapılır,,,, kaldığı velevki o anki arazide yada tarlada güzel bir ayar yapmış olsanız bile,,biraz dolaşıp diğer bir tarla,ya geçtiğiniz,de cihazınız hep yeni toprak ayarı ve menü ayarı bile isteye bilir,,,
O yüzden en önemli husus cihaz satın alicak arkadaşlar ön bilgi amaçlı eğitim alsalar bile esas olan kendilerini geliştirmeleri ve hem cihaza hemde menüsüne hakim olmalarıdır ancak o zaman değişkenlik gösteren araziler,de randiman alabilirler.
Cihazlarla nereler aranmalı bu benim tecrübelerim...
Örene girildiğinde ilk bina içi ve duvarın içi . .
Özellikle Yunan öreninde dik taş kaya altı ve yarıklar . .
Ören yamaçları etekler . .
Ören dışları kaçış noktaları ve unutmayın ki saklama paralar derin olmaz en fazla 50 cm .
Kale yamaçları kale sur duvarı içi ve dipleri .
Çivi deyip geçmeyin
Kabara dediğimiz çadır çivileri...Aslında çadır çivileri biraz daha küçük oluyor raptiye büyüklüğünde, evet bu çivilerin özellikle çok yoğun neredeyse metrekare ye 8/10 tane olduğu bölgelerde gurup para çıkma olasılığı var, fakat bölgenin konaklama bölgesi olması ve konaklayanlarında asker olması şart, işin Aslı savaşa giden askerler belli bölgelerde konaklama yaptığında çadır kurarlar, ve bu çiviler çadır çivileridir. Çadır içinde 50 / 60 cm ye asker kılıcını yere batırıp kumbara yapar ve paraları diğer askerler tarafından çalınmasın diye o kılıcı batırdığı yere atarlar, böylelikle savaşta ölen o paraları geri alamayan askerlerden kalma gurup paralardır... çadırlar sökülüp toplandıktan sonra o çiviler haliyle o bölgede yoğun bir şekilde kalır, böylesi bir bölgeyi bulmak mühim olanıdır.